Back

Yeah, I’m back. At least for a while.
You know what the problem is with actually getting a life… you don’t have time for the blog 😛 Srsly, dupa ani de plictiseala, acu as vrea sa cer o marire a zilei la 48 de ore, ca 24 hours in a day nu mai imi sunt de ajuns. A lot of shit has happened to me in the last few months, a lot of shit I don’t have time to write about… the thing is, once you get used to having a full day, next step is making some time to write about it. If you want to. Am dat peste o gramada de chestii interesante pe net in ultimele luni si macar pe alea vreau sa le postez, maybe somebody will find’em interesting. Plus ca a ajuns Firefoxu la 105 taburi si e cazu sa mai inchid din ele 😛


Here’s a quickie, de pe makavelis.com :

Maria ne-a scris:

Saptamana trecuta, intr-una dintre zile, am plecat la servici lasandu-mi sotul in fata televizorului. Am luat masina si am plecat catre locul de munca. La nici un kilometru departare de casa, se auzeau niste zgomote de la motor si a trebuit sa trag pe dreapta. M-am intors repede acasa, pe jos, sa-l chem pe sotul meu sa ma ajute.

Sotul meu era in dormitorul nostru impreuna cu fiica vecinilor nostri. Eu am 32 de ani, sotul meu are 34, tipa are 22 de ani. Suntem casatoriti de 10 ani. Va dati seama ca ne-am certat, el
mi-a marturisit ca are o relatie cu tipa asta de vreo 6 luni. Mi-a mai spus ca a fost dat afara de la munca si ca este foarte deprimat. Mi-a promis ca nu se va mai intampla.

Imi iubesc foarte mult sotul, dar de cand i-am dat ultimatumul, este foarte tacut, absent si distant. Ma tem ca ma va parasi. Ce ar trebui sa fac??? Multumesc anticipat, Maria.

Un barbat ii raspunde:

Draga Maria,  cand o masina se opreste si nu mai vrea sa porneasca, dupa o distanta destul de scurta, trebuie sa iei in calcul mai multi factori. Incepe prin a verifica daca mai ai benzina. Dupa aceea verifica filtrul si vezi daca are vreo problema. Vezi poate ai ceva la garnitura de chiuloasa. Daca nici una dintre toate acestea nu e, inseamna ca poate ai probleme la rezervor si/sau pompa de injectie sa nu functioneze cum trebuie. Sper ca ti-am fost de folos.


P.S. Nush de ce nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la W in momentul asta…

P.P.S. 1 new webcomic i read, 3 old categories gone. completely. i don’t read big bad bloggers anymore, i don’t do alternative media anymore and i don’t read pitipoanca.org type shit anymore. Reasons, maybe, in future posts.

Advertisements

One Response to Back

 1. WeeGee says:

  Pizdă la volan, fraţilor atentie!
  Unii cu gândul la pizdă, altii la servo-directie
  Eu cu gândul că se-opreste, mă pofteste, haide intri?
  Tu cu gândul la motoru-n X cilindri.

  Cine… eu?! Nu recunosc nimic…
  Sincer, la o faza si femeie asa proasta… raspunsul nu putea fi decat la misto :D.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: