Simple Minds @ Polivalenta

Viscol. Vreme de stat in casa si facut copii, vorba unui vechi prieten. Vreme de orice, numa de asteptat in mijlocul strazii nu. Si stai si asteapta dupa RATB, si stai si asteapta dupa O. care evident ca orice gajik care se respecta intarzie juma de ora… trecem peste scarile de la Polivalenta care pareau scoase dintr-un quest de lvl 75 din cine stie ce dungeon game, ca efectiv nu puteai trece nici de prima treapta, ne urcam toti tinandu-ne de bara cu o viteza de o treapta pe minut, atat de slippery erau… ajungem inauntru.

La 8 fix incep Jukebox. You know, de la Cronica Carcotasilor. Foarte talentati oamenii, mi-au placut. I-am numarat, sunt noua 😛 Tur de sala cu privirea… cam golasa. Pentru cat de mare e Polivalenta, multe locuri goale… imi amintesc ca fusese deja o data reprogramat concertul… si ma gandesc ca romanu nu prea gusta Simple Minds. Pe masura ce s-au desfasurat baietii de la Jukebox, lumea a inceput sa reintre in sala, ca era o tona de oameni pe holul de la intrare care statea sa fumeze 😛 ca in sala cica nu era voie. Cica. Mai incolo deja dupa prima bere incepusera sa dispara dezinhibitiile si lumea incepuse sa fumeze prin sala, cu bodyguarzii vizavi. Anyway.

La 9 incep si Simple Minds. Prima reactie a lu’ O. : “nu ti se pare ca solistul e high ?”. Well, he did have his very “special” way of dancing… erau toti incredibil de energici pentru varsta lor. Am apreciat ca n-au scazut ritmul pana la finalul concertului, am apreciat mult ca pe solist nu l-a lasat vocea, de la prima pana la ultima melodie a cantat la fel. Am apreciat ca lumea, aia care era, a venit usor usor jos, in fata scenei, de se umpluse toata zona centrala, si de-abia atunci am inteles misterul locurilor libere 😛 erau jos oamenii. Recunosc ca in afara de Alive&Kicking si Don’t you forget about me nu stiam vreo alta melodie, deci nu pot reproduce vreun playlist, si nici nu prea intelegeam ce canta nenea ala in microfon, dar suna bine 🙂 I had a good time. Cea mai meseriasa era negresa frate… o negresa de la mama ei, din vreo tara africana, avea aia un cur… dar mai ales, avea o voce… 🙂 si-a vazut de treaba tot concertul, se simtea bine si e al naibii de adevarat ca negrii au ritmul in sange frate, se vedea la ea.

Nici noi n-am stat mai mult de un sfert de ora pe scaune, si asa era frig rau inauntru, i mean we tried taking our coats off, dar n-a tinut prea mult, in 5 minute O. a revenit la caciulita si fular 😛 Ne-am dus la doi metri de scena, eram chiar langa boxe, vai cum se simtea basu (si cu toba mare)… trecea prin tine, venea de sub podea, era belea 😀  All in all baietii au cantat doua ore, concertul s-a terminat la 11 fix, am ramas socat sa aflu ca si ei au cantat Neon lights (de la Kraftwerk) care suna bestial in varianta asta a lor usor reggae. Tragand linie a fun night out si o experienta interesanta. Imi plac formatiile vechi din afara pentru ca… se respecta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: