mornin’

M-a sculat mama cu fatza la cearceaf. Ca daca azi am de gand sa ies din casa. Ca “n-ai mai iesit din casa”. “Mama, invata sa folosesti circumstantialele de timp, sunt foarte utile.” “N-ai iesit din casa ieri.” “Groaznic. Iti promit ca imi fac program azi sa ies din casa.” Doar nu vrem s-o ingrijoram pe mama. I swear, am mai zis-o si-o s-o mai zic, femeile din matze au evoluat, nu din maimute, din matze, cum te apropii de ele, fug, cum le ignori, vin si se gudura pe langa tine, cand faci ca ele se plictisesc si vor altceva, cand nu faci ca ele iti reproseaza, tot timpul e pe dos. Nu ies din casa o zi (desi a fost o zi al dracului de plina ieri), e grav, de ce nu iesi din casa. Ies din casa si vin a doua zi, e grav, mai stai si tu pe-acasa, de ieri nu te-am vazut. God I want my own place. Poate-ar trebui s-o rog pe maman sa imi faca o schema cu cantitatea estimativa orara pe care o considera ea optima pentru iesit.

Ascult ZOB – Printre nori [2004]. Am ajuns la

Vodpod videos no longer available.

Nice. Mellow. Relaxing.

Am mai tras o transa de discografii (pe care le aman de luni de zile, dar cum am zis ca nu mai fac asta, ich bin proud of myself right now) – Lou Reed, The Velvet Underground, Cocteau Twins si Goldfrapp. A muncit uTorrentu toata noaptea. Am ce asculta vreo luna de-acum inainte pe iPod.

Sar dintr-una-ntr-alta pe trilu. Uite peste ce dau :

Vodpod videos no longer available.

Foarte tare frate. Vreau si eu asa ceva 😀

Tot n-am reusit sub nici o forma sa conving wordpressu sa ia embedurile de pe trilu altfel decat sa le trec prin vodpod mai intai. A, de ce prefer trilu… ca tot aveam o discutie mai demult cu W. despre asta… in youtube n-am incredere 🙂 stiu ca e mult mai usor sa pui in cod si gata, dar pe youtube se sterg clipuri without notice (because of copyright and shit) si n-am chef sa mi se cheleasca blogu; cu trilu muncesc 1 minut in plus si stiu o treaba.

Intre timp s-a finalizat conflictul eu-mama. Finalizat e un fel de-a spune; concluzia a fost ca ea este o neinteleasa si nu vrea decat sa ne fie bine si noi nu o intelegem si o facem sa para rea si a plecat iesind din camera in timp ce spunea toate astea lasand o dara de fade-out in urma ei. Dreptul la replica in episodul viitor.

S-a terminat si albumul ZOB. Very nice, o surpriza placuta. Ultima piesa – un cover dupa clasica Delilah a lui Tom Jones – in special m-a dat pe spate, suna excelent – cu ocazia asta am cautat pentru prima oara versurile si am aflat despre ce e vorba in piesa – man loves woman – woman cheats on man – man kills woman 😀 – foarte tare. Gata, pauza de mft ca printre altele azi-noapte a terminat de downloadat (alta chestie amanata cu anii) concertul For the sake of revenge 😀 Cunoscatorii stiu. Asa ca ma bag la el, l8r.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: